MENU voor de middelbare scholen

Maandag

19/02

Toscaanse tomatensoep (G,K)

~

Hamblokjes in "Quattro Formaggio"-saus  (E,G,I,J,K,M)

Broccoli

Gesneden macaroni (J)

Dinsdag

20/02

Double chickensoep (B,G,J)

~

Stoofvlees "ketjap manis"  (A,E,G,I,J,K)

Wortel-koolsalade met dressing (B,E)

Frietjes

Woensdag

21/02

 
Donderdag

22/02

Courgettesoep (G,I,J)

~

Gehaktballetjes in tomatensaus (B,E,G,I,J,K,M)

Champignons

Puree (I,K)

Vrijdag

23/02

Juliennesoep (G,I,J,K)

~

Kalkoendonut met kaas (I,J,K)

Schorseneren in witte kaas (G,I,J,K)

Aardappelen

   
Allergeneninfo A = sulfiet, B = eieren,C = sesamzaad,D = vis,E = mosterd,F = weekdieren,G = selder,
I = melk,J = gluten,K = soja,L = lipine,M = noten,N = aardnoten

 

SMAKELIJK ETEN !!!

 

Print deze menu af