MENU voor de middelbare scholen

Maandag

18/09

Gebonden tomatensoep (G,I,J,K)

~

Vispannetje van zalm en kabeljauw (B,D,G,I,J,K)

Fijne groentjes

Spirelli (J)

Dinsdag

19/09

Courgettesoep  (G,I,J)

~

Kippehaasjes in archiducsaus (G,I,J,K)

Tomatenschijfjes

Aardappelnootjes

Woensdag

20/09

 
Donderdag

21/09

Edelpreisoep (G,I,J)

~

Gehaktballetjes in tomatensaus (B,G,I,J,K)

Champignons

Puree

Vrijdag

22/09

 Tomaat-pompoensoep  (G,I,J)

~

Filetgebraad met poivradesaus (G,I,J,K)

Schorseneren met Hollandse saus (B,G,I,J,K)

Gebakken aardappeltjes

   
Allergeneninfo A = sulfiet, B = eieren,C = sesamzaad,D = vis,E = mosterd,F = weekdieren,G = selder,
I = melk,J = gluten,K = soja,L = lipine,M = noten,N = aardnoten

 

SMAKELIJK ETEN !!!

 

Print deze menu af