MENU voor de lagere scholen

Maandag

26/02

 Kippecrèmesoep  (B,G,I,J)

~

Vispannetje van zalm en kabeljauw (B,D,G,I,J,K)

Spinazie in de room (I,K)

Rijstschotel (J)

Dinsdag

27/02

Tomatengroentesoep (B,G,J,M)

~

Kipschnitzel (G,I,J)

Pepersaus (G,I,J,K)

Bloemkool (I,K)

Aardappelen

Woensdag
28/02
Broccolisoep  (G,I,J,K)

~

"Prince-Orloff"-gebraad in archiducsaus (G,I,J,K)

Prinsessenboontjes (I,K)

Aardappelen

Donderdag

01/03

Toametnsoep met kipballetjes   (G,I,J,K) 

~

Mimosaburger (met kaas) (B,I,J,K)

Espagnolesaus (G,J)

Witte boontjes in tomatensaus (J)

Aardappelen

Vrijdag

02/03

Paprikasoep (G,I,J,K)

~

Kipblokjes in "tomatino-" roomsaus (G,I,J,K)

Wortelschijfjes

Spirelli (B,J)

=éénpansgerecht!

   
Allergeneninfo A = sulfiet, B = eieren,C = sesamzaad,D = vis,E = mosterd,F = weekdieren,G = selder,
I = melk,J = gluten,K = soja,L = lipine,M = noten,N = aardnoten

 

SMAKELIJK ETEN !!!

 

Print deze menu af