MENU voor de bedrijven

Maandag

20/11

Kervelsoep  (G,J,K)

~

Lasagnesaus met Mediterraanse groenten (E,G,I,J,K,M)

Spirelli tricolore (J)

Gemalen Emmentaler (I)

Dinsdag

21/11

Tomatengroentesoep (B,G,J,M)

~

Visbrochette (gepaneerd) (B,D,I,J)

Salade met tartaar (B,E)

Frietjes

Woensdag

22/11

Broccolisoep (G,I,J,K)

~

Kipfilet met mandarijntjessaus (G,I,J,K)

Appelmoes

Aardappelen

Donderdag

23/11

Wortelsoep  (G,I,J,K)

~

Kalkoenrollade met peperroomsaus (G,I,J,K)

Schorseneren in Hollandse saus (B,G,I,J,K)

Aardappelen

Vrijdag

24/11

Kippencrèmesoep  (B,G,I,J)

~

Huisgemaakte gehaktschotel met fijne prei (I,K)

Béchamelsaus (G,I,J,K)

Puree (I,K)

   
Allergeneninfo A = sulfiet, B = eieren,C = sesamzaad,D = vis,E = mosterd,F = weekdieren,G = selder,
I = melk,J = gluten,K = soja,L = lipine,M = noten,N = aardnoten

 

SMAKELIJK ETEN !!!

 

Print deze menu af